dimarts, 9 de maig del 2017

Han arribat els alemanys! :D

Com ja sabeu per publicacions anteriors, l'IES Port d'Alcúdia enguany està portant a terme una experiència d'intercanvi amb un Gymnasium de Lahr, a Alemanya. Els nostres alumnes els visitaren abans de Pasqua, i ara ells han vengut a Mallorca per completar la segona part d'aquesta activitat.

Galletes Gori de Muro


Ahir dilluns 8 de maig van aterrar a Mallorca els alumnes del Max Planck Gymnasium i només han fet arribar, que amb unes ensaïmades i unes galletes Gori de Muro, a l'IES Port d'Alcúdia ja els hem mallorquinitzat! :) I ells semblen ben contents! ;) Va ser una bona manera de començar un dia ben intens, com veureu a continuació.






Ensaïmades!
Arribaren a l'IES a les 12.30, on els va rebre l'equip directiu, juntament amb els alumnes d'aquí i les professores de llengües estrangeres. Després de la benvinguda els donàrem a cada un una motxilla de tela amb informació i regals cedits per l'Ajuntament, a més a més d'una bossa de galletó de Gori de Muro. Els convidàrem a berenar d'ensaïmada i Laccao i férem una foto de germanor al pati. Després anaren a conèixer les famílies i a dinar amb ells. A les 16 hores vàrem visitar Pol·lèntia i passejàrem per les murades, per acabar amb una recepció a l'Ajuntament, on el batle els va saludar i els va fer entrega d'un llibre d'imatges d'Alcúdia per a la seva escola.

Aquí us deixam l'àlbum de tota la jornada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar de la nostra revista digital! El teu comentari està pendent de moderació; prest serà publicat.