dimecres, 18 d’abril de 2018

MENORCA


Els passats dies 9 a 11 d'abril l'alumnat de 3r d'ESO de l'IES ha estat de viatge a Menorca.
El dia 9 ens trobàrem a l'estació marítica d'Alcúdia a les 7:45 i partírem amb el ferry de Baleària cap a Ciutadella. Allà ens allotjàrem a l'alberg juvenil Sa Vinyeta, un lloc molt recomenable!

L'horabaixa del primer dia vàrem anar d'excursió per un tram del Camí de Cavalls fins a Cala Pilar i Cala Algaiarens, un paratge natural preciós...els més valents, que no foren pocs, es ficaren a l'aigua!

Dimarts dia 10 va ser un dia complet d'esport que va començar amb una sortida en bicicleta des de l'alberg. Travessàrem Ciutadella acompanyats d'un guia-monitor que ens va portar fins a Cala Macarella, una de les platges més famoses de l'illa! El trajecte fou feixug i si mai sentiu a dir que Menorca és plana...  segur que no han fet bicicleta! Des de la Cala Macarella continuàrem fins el final de trajecte a Cala Turqueta on descansàrem fent un picnic.
L'horabaixa sortírem en caiac a la Cala Fornells remant a contravent, hi ha fotografíes!

L'endemà havíem de fer la ruta arqueològica per l'illa però per previsió metereològica de mal temps la companyía Baleària va adelantar l'hora de sortida del ferry de tornada i és que a Menorca el vent bufa de veres i a vegades la mar és perillosa.

Tot i que se'ns va fer curt, vàrem disfrutar, vàrem riure i gaudirem dels paratges naturals de Menorca, i sobretot ens va encantar estar amb els companys dos dies i mig seguits d'aventura...Menorca, una experiència inoblidable.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar de la nostra revista digital! El teu comentari està pendent de moderació; prest serà publicat.